قیمت میوه و صیفی جات در تره بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) افزایش قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود
سرخط خبرها

واردات ۸ هزار خودرو به کشور | نصف خودرو‌های ترخیصی پلاک شده‌است

  • کد خبر: ۲۰۲۴۸۲
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
واردات ۸ هزار خودرو به کشور | نصف خودرو‌های ترخیصی پلاک شده‌است
رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: تاکنون ۸ هزار دستگاه خودرو وارد کشور شده و خودرو‌های روی آب برند‌های معتبر در سامانه فروش عرضه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ضیغمی با اشاره به اینکه از اواخر سال گذشته حدود ۳۴ هزار نفر در سامانه مرتبط با فروش خودرو وارداتی ثبت نام کرده بودند که پس از مدتی تعدادی از این متقاضیان انصراف دادند، گفت: ۳۵۰۰ نفر از متقاضیان در این مدت از دریافت خودرو خارجی انصراف داده اند و مبالغ واریزی نیز به حساب آن‌ها عودت داده شده است.

به گفته رئیس سازمان توسعه تجارت، هم اکنون حدود ۲۲ هزار نفر در سامانه فروش خودرو وارداتی همچنان به عنوان متقاضی خرید این خودرو‌ها حضور دارند. حدودد ۷۵۰۰ متقاضی نیز به صورت قطعی خودروی واراتی خود را از طریق سامانه انتخاب کرده اند.

ماندگاری ۳۵۰۰ دستگاه خودرو در بنادر

وی افزود: تا کنون بیش از ۸۴۰۰ دستگاه خودرو از برند‌های مختلف در سامانه مذکور عرضه شده است. این درحالی است که در مجموع بیش از ۸۰۰۰ دستگاه خودرو وارد بنادر کشور شده است. همچنین باید تاکید کرد که از این تعداد حدود ۴۵۰۰ دستگاه خودرو نیز از گمرکات مختلف ترخیص شده است.

همراهی با واردکنندگان معتبر برای عرضه خودرو‌های روی آب در سامانه فروش

این مقام مسئول در واکنش به برخی حواشی در خصوص عدم تامین خودرو از سوی برخی واردکنندگان با وجود دریافت مجوز گفت: ثت سفارش، تخصیص و تامین ارز از مراحل اصلی پروسه واردات خوردو محسوب می‌شود، اما تا زمان عدم ورود خودرو به کشور عرضه‌ای روی سامانه فروش صورت نمی‌گیرد. بر این اساس تمامی عرضه‌ها متناسب با خودرو‌های موجود در بنادر و گمرکات است. این درحالی است که به تازگی در بخشی از این فرایند تسهیلاتی ارائه شده که خودرو‌های مرتبط با برند‌های معتبر که در مسیر دریایی ورود به کشور هستند نیز در سامانه فروش عرضه شود.

مسیر نسبتا طولانی شماره گذاری خودرو

رئیس سازمان توسعه تجارت در پاسخ به برخی ابهامات در خصوص طولانی شدن مرحله شماره گذاری تاکید کرد، در این مرحله موضوعاتی مثل ارائه مجوز اسقاط، مجوز محیط زیست در حوزه رده انرژی و در نهایت بازدید فیزیکی بایستی طی شود. برخی واردکنندگان معتقدند این مرحله حداقل به یک ماه زمان نیاز دارد. این درحالی است که برای برخی واردکنندگان این مرحله طرف مدت دو هفته نیز به اتمام رسیده است.

چه تعداد خودرو پلاک شده است؟

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰۰ دستگاه خودرو عمدتا متعلق به یکی از شرکت‌های اصلی واردکننده خودرو تا هفته گذشته پلاک شده است، گفت: حدود نیمی از خودرو‌های ترخیص شده از گمرکات، شماره گذاری و اصطلاحاً پلاک شده است.

ضیغمی همچنین با اشاره به اینکه هنوز مهلت قانونی اولیه تحویل خودرو به متقاضیان به پایان نرسیده است گفت: در خصوص نحوه و شرایط نهایی تحویل این خودرو‌ها به افرادی که تکمیل وجه کرده اند اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->