آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳۰۰۰ مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد ایران خودرو ۵ روز تعطیل شد + جزئیات نظام افزایش حقوق و دستمزد دوبار در سال در دستور کار شورای عالی کار قرار گیرد وام‌های ازدواج و خرد باید فقط با یک ضامن پرداخت شوند قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر صعود قطع برق ۹۰۰ مشترک پرمصرف تجاری و خانگی در خراسان رضوی راه‌اندازی پرواز مشهد ـ زاهدان ـ کویته از فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) صدور مجوز راه‌اندازی خط کشتیرانی پاکستان- ایران دلالی ارز، آفت گردشگری | چرا نرخ ارز در بازار و صرافی‌ها متفاوت است؟ آخرین قیمت معاملات توافقی دلار، (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) کاهش قیمت دینار برای زائران اربعین (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قبوض برق و گلایه‌ها و درخواست شهروندان مشهدی | محاسبه قبوض برق روشن باشد آیا باید منتظر بیت کوین ۵۰۰ هزار دلاری باشیم؟ پیش‌بینی قیمت دلار چهار‌شنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در فضای بی‌اعتمادی معلق ماند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | عقب‌نشینی قیمت‌ها در بازار طلا تاکسی‌های اینترنتی مجاز به انجام سفر برون‌شهری نیستند سرمایه گذاری ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در پروژه «دیجیتال بُرد» شهری مشهد پیش فروش قطعی سکه به زودی آغاز می‌شود
سرخط خبرها

واردات ۸ هزار خودرو به کشور | نصف خودرو‌های ترخیصی پلاک شده‌است

  • کد خبر: ۲۰۲۴۸۲
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
واردات ۸ هزار خودرو به کشور | نصف خودرو‌های ترخیصی پلاک شده‌است
رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: تاکنون ۸ هزار دستگاه خودرو وارد کشور شده و خودرو‌های روی آب برند‌های معتبر در سامانه فروش عرضه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ضیغمی با اشاره به اینکه از اواخر سال گذشته حدود ۳۴ هزار نفر در سامانه مرتبط با فروش خودرو وارداتی ثبت نام کرده بودند که پس از مدتی تعدادی از این متقاضیان انصراف دادند، گفت: ۳۵۰۰ نفر از متقاضیان در این مدت از دریافت خودرو خارجی انصراف داده اند و مبالغ واریزی نیز به حساب آن‌ها عودت داده شده است.

به گفته رئیس سازمان توسعه تجارت، هم اکنون حدود ۲۲ هزار نفر در سامانه فروش خودرو وارداتی همچنان به عنوان متقاضی خرید این خودرو‌ها حضور دارند. حدودد ۷۵۰۰ متقاضی نیز به صورت قطعی خودروی واراتی خود را از طریق سامانه انتخاب کرده اند.

ماندگاری ۳۵۰۰ دستگاه خودرو در بنادر

وی افزود: تا کنون بیش از ۸۴۰۰ دستگاه خودرو از برند‌های مختلف در سامانه مذکور عرضه شده است. این درحالی است که در مجموع بیش از ۸۰۰۰ دستگاه خودرو وارد بنادر کشور شده است. همچنین باید تاکید کرد که از این تعداد حدود ۴۵۰۰ دستگاه خودرو نیز از گمرکات مختلف ترخیص شده است.

همراهی با واردکنندگان معتبر برای عرضه خودرو‌های روی آب در سامانه فروش

این مقام مسئول در واکنش به برخی حواشی در خصوص عدم تامین خودرو از سوی برخی واردکنندگان با وجود دریافت مجوز گفت: ثت سفارش، تخصیص و تامین ارز از مراحل اصلی پروسه واردات خوردو محسوب می‌شود، اما تا زمان عدم ورود خودرو به کشور عرضه‌ای روی سامانه فروش صورت نمی‌گیرد. بر این اساس تمامی عرضه‌ها متناسب با خودرو‌های موجود در بنادر و گمرکات است. این درحالی است که به تازگی در بخشی از این فرایند تسهیلاتی ارائه شده که خودرو‌های مرتبط با برند‌های معتبر که در مسیر دریایی ورود به کشور هستند نیز در سامانه فروش عرضه شود.

مسیر نسبتا طولانی شماره گذاری خودرو

رئیس سازمان توسعه تجارت در پاسخ به برخی ابهامات در خصوص طولانی شدن مرحله شماره گذاری تاکید کرد، در این مرحله موضوعاتی مثل ارائه مجوز اسقاط، مجوز محیط زیست در حوزه رده انرژی و در نهایت بازدید فیزیکی بایستی طی شود. برخی واردکنندگان معتقدند این مرحله حداقل به یک ماه زمان نیاز دارد. این درحالی است که برای برخی واردکنندگان این مرحله طرف مدت دو هفته نیز به اتمام رسیده است.

چه تعداد خودرو پلاک شده است؟

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰۰ دستگاه خودرو عمدتا متعلق به یکی از شرکت‌های اصلی واردکننده خودرو تا هفته گذشته پلاک شده است، گفت: حدود نیمی از خودرو‌های ترخیص شده از گمرکات، شماره گذاری و اصطلاحاً پلاک شده است.

ضیغمی همچنین با اشاره به اینکه هنوز مهلت قانونی اولیه تحویل خودرو به متقاضیان به پایان نرسیده است گفت: در خصوص نحوه و شرایط نهایی تحویل این خودرو‌ها به افرادی که تکمیل وجه کرده اند اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->